Pi-víz

2016-04-12

Pi-víz jellemzői

Az ember testének legnagyobb hányada víz, melynek meghatározó szerepe van az anyagcsere folyamatok során. Ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet fogyasszunk, amely leginkább megfelelő a szervezetünknek. A Pi-víz kivételes forrása annak az ideális víznek, amelyre a testünknek szüksége van. Összetétele nagyon hasonló a sejtjeinkben található vízhez. A Pi-víz egy olyan különlegesen harmonizált víz, amely segít Önnek, hogy egészségesebbé és energikusabbá váljon.

A Pi-víz egyik különlegessége, hogy a szervezetünk számára könnyen hasznosítható formában található meg benne minden fontos ásványi anyag, mint például a foszfor, kalcium, magnézium, kálium, mangán, nátrium, és emellett magas az oldott oxigén tartalma. Nem tartalmaz viszont klórt, nehézfémeket, gyógyszermaradványokat és egyéb szennyeződéseket.

A másik rendkívüli jellegzetessége az egyedi szerkezete, melynek köszönhetően könnyebben felszívódik a sejtekbe, így elősegíti a szervezetünk hidratálását, méregtelenítését és salaktalanítását. Íze is rendkívül finom, lágy és nagyon kellemes. Főzéshez és gyógyteák készítéséhez is ideális a Pi-víz. Az ára mégis kedvezőbb, mint a legtöbb ásványvízé.

Egyéb pozitív hatásai:

  • fogyasztásával normalizálódik az anyagcsere folyamata,
  • aktiválja az enzimeket, ezáltal a tápanyagok is gyorsabban és jobban szívódnak fel,
  • növeli a szervezet hidratáltságát,
  • ideális a pH-értéke,
  • kiváló szomjoltó és frissítő hatású.

Fogyasztási szabályai:

Csecsemőkortól kezdve, a legidősebb korosztályig korlátozás nélkül, bárki fogyaszthatja.

Pi-víz felfedezése

A π (pi) víz a növények virágzási folyamatának tanulmányozására irányuló kutatások révén került felfedezésre. A kutatások során megállapították, hogy a bimbóban fontos szerepet tölt be a benne található organikus víz. A növényi rügyek differenciálódásának vizsgálatára kiterjedő további kutatások eredményeként vált ismertté, hogy a folyamat kulcsszereplője egy speciális hormon szerű molekula, a florigén. A későbbi kutatások eredményeként derült fény arra, hogy a növényekben jelen levő, elenyészően kis mennyiségű vastartalmú sókat tartalmazó, organikus víz szintén jelentős szerepet játszik a kialakulásukban. Bebizonyosodott, hogy a lipidekben csekély mennyiségben jelen levő vastartalmú sók közvetítik a hőmérsékletre és fényviszonyokra vonatkozó információkat. Nemcsak észlelik az információkat, hanem memóriával is rendelkeznek, ezen keresztül továbbítják azokat a környezetük számára. Az emberi szervezetben ezen sók a sejtmembrán lipidjeiben szintén megtalálhatók. A kutatások megerősítették, hogy az organikus víz molekuláris struktúrájában, fizikai tulajdonságaiban és biológiai hatásmechanizmusában teljesen különbözik a hagyományos víztől. Ezt az organikus „élő” vizet nevezték el Pi-víznek. A Pi-víz elnevezés arra utal, hogy ez a víz fenntartja és támogatja a sejtek közötti kommunikációt.

A Won Yong CO. és az IBE TECHNO CO.,LTD cégek intenzív kutatásokat végeztek az organikus víz tanulmányozása céljából. Ezekben a kutatásokban fedezték fel, hogy a kis mennyiségben jelen levő vastartalmú sók energetizált állapotba hozásával a víz energiaszintje is drámaian megnő. A vastartalmú sók az élő szervezetek alap építőkövei, fontos szerepet töltenek be a biológiai rendszerek működésében. A természetes vízháztartás növekvő terhelése miatt, a Pi-vizes kutatásokat azzal a céllal folytatták, hogy a vezetékes vizet miként lehetne úgy kezelni, hogy újra „organikus víz” keletkezzen, olyan tulajdonságokkal, melyeket eredetileg csak a természet tudott előállítani. A Won Yong CO. és a IBE TECHNO CO.,LTD cég (Dél-Korea, Japán) az ogranikus vízből kiindulva tanulmányozta a funkcionális vizet. Sikerrrel kifejlesztette az új funkcionális organikus Pi-vizet, amely szinte teljesen megegyezik a szervezetben levő vízzel, a lehető legközelebb áll az organikus vízhez. Tehát a Pi- víz nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az élő vagy organikus víz. Ennek a kémiai magyarazáta az a csekély mennyiségű speciális vas tartalmú só (Ferrous-Ferric Salts) amely megtalálható az élő testben is, ami azért felelős, hogy a sejtek közötti komunikáció és az egészséges sejtosztódás megtörténjen. A technológia kifejlesztését a Dél-Koreai kormány is támogatta, (Oktatási és ipari kormányzati kutatási és fejlesztési projekt). A kutatásokat és fejlesztéseket az Inje Egyetemen végezték, – a készülékeket a mai napig itt készítik – ahol egy olyan, a test számára ideális, funkcionális vizet sikerült létrehozni, amely teljesen különbözik az eddig létező ivóvizektől. A π víz – többek között a vastartalmú sók reakcióin keresztül – megakadályozza a rendellenes biológiai funkciókat, illetve visszaállítja azokat az eredeti, helyes állapotukba.

Érdekésség avagy kisérletek:

1, Dobjon be egy rozsdás fém darabot egy üvegbe amiben Pi-víz van, egy másikat pedig hagyományos vízbe. Látni fogja , hogy a Pi-víznél az oxidáció sokkal lassabb. Ez mutatja, hogy a oxidációs reakció és az antioxidáció valós. A Pi-víz kiválóan alkalmas a rothadás megelőzésére, pH-ja jól harmonizál az élő testtel.

2, Ugyanabban az akváriumban megélnek az édesvízi halak (aranyhal, pisztráng) és a tengeri halak (snapper, makréla).

Azt mondanánk; ez lehetetlen…
De igaz. Az édesvízi halak nem képesek túlélni a tengervízet a magas sótartalom miatt, és az óceáni halak nem maradhatnak sós víz nélkül.
Viszont ezzel szemben a kisérletek azt mutatják, hogy a Pi-víz képes megvalósítani ezt a lehetetlen világot.
Egy egyszerű kísérlettel tesztelheti Ön is ezt a funkciót.

Pi-víz előállítása

A Pi-vizet üzleteinkben állítjuk elő. A vezetékes vizet speciális előszűrőrendszeren keresztül tisztítjuk meg annak érdekében, hogy kiváló minőségű Pi-vízet állíthassunk elő. Ezek után jut el a víz a Pi készülékhez, ahol összetételbeli, strukturális és energetikai átalakuláson megy keresztül. Mindezek által a Pi-víz jellemzői nagyon közel kerülnek a sejtjeink belsejében levő víz tulajdonságaihoz, ennélfogva könnyebben szívódik fel, jobban hidratál. Az így elkészített Pi-vizet 5 l-es újratölthető műanyagkannákba, vagy az Önök által hozott műanyag palackokba töltjük.

Pi-víz előállításának technológiája

A bejövő nyers vezetékes vizet 8 különböző szűrőközegen keresztül tisztítjuk meg annak érdekében, hogy kellő tisztaságú vizet kapjunk, amiből így kiemelkedő minőségű Pi-víz állítható elő. A különböző szűrők mindegyike más feladatot lát el magas színvonalon, állandó karbantartás mellett. Ezáltal Ön mindig kiváló minőségű vízhez jut, függetlenül a bejövő víz aktuális minőségétől. Ezek után jut el a víz a Pi készülékhez, ahol végbemegy annak csodálatos átalakulása.

A Pi-víz előállításának működési elve és a különböző kerámiagolyók

1. ElőaktiválásTarama

A beáramló előtisztított csapvíz* ebben az első fázisban érkezik a készülék alsó részéhez, ahol Pi-kerámiagolyókba ütközik. Ezeket a golyókat körkörös mozgásba hozzák, és a víz a készülék köpenye mentén dupla spirál formában felfelé áramlik. Az örvényesítő folyamat hatására, a természethez hasonlóan, feltöri a vízmolekulák nagy csoportjait (un. Klasztereket), ez az első lépés egy finom és rendezett molekulastruktúra képzéséhez.

2. A vastartalmú sók

Ezekből a Pi-kerámiákból csekély mennyiségű vastartalmú só (Fe2Fe3Cl5) oldódik ki. Ez az összetétel a természetes sejtvízben is megtalálható, ez a fázis nagyon fontos része a víz kezelésének. A speciális vastartalmú só nagyban befolyásolja a víz élettani hatását és energetikai struktúráját. Ennek következménye olyan kémiai és bioenergetikai tulajdonságok létrejötte, melyek közös jellemzővel rendelkeznek szervezetünk sejtjeivel. A vastartalmú sók különösen a sejtek közötti, megfelelő információátvitelért felelősek. Ez az anyag mely megakadályozza az oxidációt egyúttal növeli a sejtek vitalitását.

3. Sango-korallok

A Sango korallból előállított kerámia golyók képesek az ásvány-ion tartalmat és a víz pH-ját szabályozni. Ezek a korallok a Dél-Japán Okinawa korallszigeteken talál- hatóak meg. A Japán Egészségügyi Minisztérium felügyelete mellett több olyan egyetemi vizsgálat készült amiben a korallok hatásait vizsgálták. A kutatók azt találták, hogy az Okinawán fogyasztott ivó- víz egyedülálló, mivel az a szigetet alkotó korallból kioldódott ionizált ásványi anyagokat tartalmazza. Fogyasztásával kimagasló sav/bázis egyensúlyt érnek el a szervezetben. A kivételes ásványi- és nyomelem tartalmú víz összetételét kémiailag nagyon hasonlónak találták az emberi testfolyadék összetételével.

4. Kalcium-magnézium

Ebben a fázisban lépnek életbe a szintén szabadalmaztatott kerámiagolyók, melyek korallból nyert kalciumot tartalmaznak. Ezeknek a kerámiagolyóknak a segítségével, amik kalcium-ionokat tudnak leadni, megkötődnek a vízben található szabad magnézium-ionok. Ezen kerámiagolyók által tovább tökéletesedik a víz kiegyensúlyozottsága és természetes kalcium-magnézium egyensúlya.

5. A hegyi kristályok

Ugyancsak szabadalmaztatottak az ötödik átfolyási fázis Pi-kerámiái. Kiválasztott magashegyi kristályok feltöltik a vizet természetes energiájukkal, és növelik az antioxidációs erőt azáltal, hogy megnövelik a víz elektronegativitását.

6. Pi-zeolit

A hatodik fázisban a Pi-kerámiákat támogatja a zeolit kristályok egyidejű hatása: a nagy porozitású biokatalizátorok megkötnek olyan káros mikromolekulákat is, mint pl. az ammónium és az arzén, és a Pi-kerámiákkal összjátékban optimalizálják az energetizálást.

7. Az energiaszint-szabályozó

A Pi-vizes technológia utolsó fázisában egy állandó mágnes beállítja az átfolyó víz energiaszintjét arra az energetikai koordinációra, amely az emberi sejtvíznek megfelelő. Értéke 1500 Gauss.

Mindezek által a Pi-víz jellemzői nagyon közel kerülnek a sejtjeink belsejében levő víz tulajdonságaihoz. A Pi technológia a víz kémia és energetikai tulajdonságát optimalizálja, klaszter méretét lecsökkenti (az összekapcsolódó víz molekulákat klaszternek nevezik), így az könnyebben felszívódik. A Pi-víz hexagonális kristály szerkezetűvé válik, azaz a klaszterei 6 molekulát fognak tartalmazni, míg bármilyen más víz klaszterei 16, de akár 50 molekulát is tartalmazhatnak. A rendezett, kis klaszterű szerkezet, és az ideális energiaszint megkönnyítik a sejtmembránon történő áthatolást.

A monoblokk szűrő szennyezőanyag-visszatartó képessége

Paraméter Redukálas Ellenőrzést végezte
Esherichia coli >99,9% Bielefeldi Egyetem
Enterococcus faecalis >99,9%
Klór >99,0% tti Magdeburg GmbH. Magdeburgi Főiskola
Kloroform >99,9%
Lindan >99,8%
DDT >99,8%
Antrazin >99,8%
Gyógyszermaradványok
Clofibrinsav >99,9% Berlini Tudományos Egyetem
Carbamazepin >99,9%
Diclofenac >99,5%
Ibuprofen >99,9%
Ketoprofen >99,9%
Propiphenazon >99,9%
Poláris rovarirtók
Bentazon >99,9% Berlini Tudományos Egyetem
2,4 D >99,9%
Diklorpropilen >99,9%
MCPA >99,9%
p.p’-DDA >99,5%
Mekoprop >99,9%